PSRM

10 noiembrie 2022

Fracțiunea BCS a înregistrat un proiect de lege care interzice propaganda LGBT în școli

Astăzi, fracțiunea BCS a înregistrat un proiect de lege care interzice propaganda LGBT în școli. Deputatul socialist, Alexandr Nesterovschi a argumentat necesitatea adoptării acestui proiect prin faptul că propaganda respectivă în Moldova devine tot mai agresivă.

„Când aveau loc dezbaterile pe marginea Convenției de la Istanbul, fracțiunea BCS a avertizat de mai multe ori cu ce se poate solda acest lucru. Încercau să ne convingă că este vorba în special despre protejarea femeilor. Acum vedem următorul pas – se încearcă impunerea copiilor noștri a unor „valori” complet străine. Vedem cum în Europa și America copiilor adolescenți li s-a dat dreptul de a alege identitatea de gen și de a efectua operații de schimbare de sex. Și mai grav este că ei pot face acest lucru fără permisiunea părinților, sau părinții sunt trimiși în judecată dacă îi împiedică în intenția lor.

Sarcina noastră este să stopăm această propagandă și să întreprindem totul ca astfel de schimbări să nu se producă în țara noastră”, a spus Alexandr Nesterovschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă