PSRM

09 iunie 2016

Fracţiunea parlamentară a PSRM a înregistrat o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Octavian Armaşu

Astăzi, fracţiunea PSRM a înregistrat moţiunea simplă contra ministrului Finanţelor, Octavian Armaşu deoarece Ministerul Finanţelor prin măsurile de politică bugetar-fiscală, nu este capabil să răspundă provocărilor cu care se confruntă ţara.

Socialiştii declară că după şase luni de la investirea Guvernului Filip, se constată cu îngrijorare că anul 2016 este pe cale să devină anul eşecului economic din cauza politicii de supraimpozitare, supraîndatorare şi de tăiere de investiţii. În loc să fie găsite unele măsuri reale privind ieşirea din criza profundă, Ministrul finanţelor, prin legea bugetului, prin politicile bugetar-fiscale, a avut în vedere doar creşterea numărului de taxe şi impozite precum şi majorarea unora deja existente, şi nu crearea unui cadru fiscal simplu şi atractiv pentru mediul de afaceri.

Totodată, socialiştii susţin că promotorul acestei politici dezastruoase este Ministerul Finanţelor condus de domnul Octavian Armaşu iar în cele şase luni de cînd Armaşu este în funcţie, a demonstrat că problemele Moldovei nu sunt şi problemele lui.

Amintim că săptămîna trecută, în cadrul şedinţei Parlamentului, socialiştii au depus o moţiune de cenzură împotriva ministrului Apărării, Anatol Şalaru iar pe ordinea de zi de astăzi a legislativului se află moţiunea de cenzură împotriva ministrului Educaţiei, Corina Fusu.

Găsiţi ataşat textul moţiunii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă