PSRM

15 aprilie 2022

Echipa PSRM din Bălți a organizat un miting împotriva interzicerii panglicii Sf. Gheorghe

Interzicerea panglicii Sfântului Gheorghe scoate lumea în stradă. Membrii PSRM din Bălți, dar și simplii cetățeni din nordul țării au participat, azi, la un miting, la care și-au exprimat nemulțumirea față de deciziile guvernării. Oamenii se arată revoltați de cenzura instituită de PAS.

„Asistăm la un șir de ilegalități comise de PAS. Ei introduc cenzura, ne interzic să ne exprimăm opinia, încearcă să instituie dictatura. Nu mai putem să tăcem, trebuie să ieșim să ne exprimăm dezacordul (…) Poporul care își uită istoria nu are viitor. Soarta a milioane de eliberatori nu poate fi decisă de către 53 de deputați PAS”, a declarat deputatul socialist, Alexandr Nesterovschi.

Parlamentarul susține că prin interzicerea panglicii Sfântului Gheorghe, guvernarea încearcă să sustragă atenția cetățenilor de la scumpirile care se produc zilnic.

„Într-un an, tariful la carburanți s-a dublat, energia electrică s-a scumpit cu 50%. Gazul s-a scumpit de 4 ori, iar în curând s-ar putea din nou să se scumpească. Aceste scumpiri au dus la alte majorări de prețuri: la pâine, la produse alimentare. Asistăm la un genocid social. Nu genocidului social!”, a declarat Nesterovschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă