PSRM

10 iulie 2019

Igor Dodon: Partea rusă face noi pași în întîmpinarea Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a salutat decizia Federației Ruse de a extinde lista producătorilor moldoveni care au posibilitatea de a-și livra produsele în Federația Rusă.

“Este o veste bună pentru exportatorii de produse agricole din Moldova! Datorită acordurilor noastre cu conducerea Federației Ruse, partea rusă face noi pași în întîmpinarea Republicii Moldova și extinde lista agenților economici care își pot livra produsele pe piața rusă”, a scris el pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Amintim că lista trebuie prezentată părții ruse pînă pe 15 iulie. Printre condiții se menționează disponibilitatea infrastructurii de producție și a logisticii pentru livrarea propriilor produse, precum și excluderea intermediarilor. În acest sens, ANSA intenționează să actualizeze cererile depuse de producătorii care doresc să furnizeze produsele lor pe piețele din Federația Rusă. Mai mult de atît, inspectorii Agenției vor verifica în teritorii conformitatea agenților economici cu condițiile stabilite.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă