PSRM

24 iulie 2019

Igor Dodon: A venit timpul să dăm Chișinăul în mîinile profesioniștilor!

Bineînțeles, Partidul Socialiștilor va avea propriul candidat la alegerile primarului general al municipiului Chișinău. Președintele Republicii Moldova, liderul neformal al socialiștilor, Igor Dodon consideră că acest candidat trebuie să fie Ion Ceban, pentru că el este un specialist instruit în acest domeniu și știe cu adevărat cum să soluționeze problemele locuitorilor din Chișinău. Această declarație a fost făcută în cadrul unui interviu acordat portalului de știri noi.md.

“PSRM va avea propriul candidat și în Chișinău. Eu consider că acest candidat trebuie să fie Ion Ceban. Din 2015 el a fost consilier municipal și cunoaște cel mai bine situația din municipiu. Cred că are toate șansele să învingă, pentru că, în primul rînd, nu este această divizare geopolitică care persista anterior și consider că nici nu ar trebui să existe, în al doilea rînd, el știe foarte bine cum să soluționeze aceste probleme cu care se confruntă locuitorii capitalei. A venit timpul să dăm Chișinăul în mîinile profesioniștilor, iar din toți potențialii candidați mai profesioniști și mai pregătiți decît Ion Ceban, nu sunt”, a spus el.

Igor Dodon consideră că în acest sens este necesară consolidarea poziției – cel puțin flancul central-stîng.

“Sunt specialiști care s-au manifestat bine în Consiliul Municipal Chișinău – de la alte partide. Ei trebuie invitați în echipă, să-și unească forțele și să meargă într-un front comun pentru a soluționa problemele Chișinăului”, a adăugat el.

De asemenea, șeful statului a menționat, că PSRM va avea candidați în toate localitățile din țară. Igor Dodon consideră că partidul pro-prezidențial are toate șansele de a se clasa pe primul loc în alegerile locale din acest an.

“Sunt convins de acest lucru. PSRM este cel mai puternic partid. Avem posibilitatea să cîștigăm în majoritatea localităților”, a spus el.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă