PSRM

10 aprilie 2019

Dodon: Nu trebuie să „ne căsătoriți” cu cineva

Partidul Socialiștilor știe ce trebuie să facă. Astfel, președintele țării, a comentat versiunea unui presupus acord PSRM, de a crea o coaliție cu orice putere. De asemenea, șeful statului și-a exprimat incertitudinea că formațiunea va forma o alianță cu unul dintre partidele care au acces în parlament, menționînd că ar fi mai bine să se organizeze alegeri anticipate, decît să asculte “bîzîitul de pe facebook” al unor politicieni, în loc de negocieri reale.

“Nu trebuie să ne căsătoriți cu cineva. Suntem adulți, avem nevestele și copiii noștri. Și nu este necesar să ne căsătoriți, ba cu unul, ba cu altul. Noi înșine știm ce să facem și putem să ne descurcăm singuri. Avem propriul electorat și îi vom explica, și nu dumneavoastră, celor “de dreapta”, democraților sau analiștilor voștri, care s-au împrăștiat în ultima perioadă, într-un număr mare. Nu trebuie să vă explic vouă cu cine să negociez, ci electoratului meu. Nu trebuie să ne căsătoriți partidul. Acesta are lideri – informali și oficiali, există Comitetul Executiv Politic, el va decide”, a spus președintele în cadrul emisiunii “Ediție Specială” difuzată la canalul “NTV-Moldova”.

De asemenea, Igor Dodon a menționat că nu crede că Partidul Socialiștilor va face coaliție cu cineva.

“Despre ce să vorbim? Dacă tu vii cu propuneri concrete de negocieri și cineva își face apariția pe Facebook și se începe: unul a plecat în Germania, alta a plecat nu știu unde și așa mai departe. De ce avem nevoie de toate acestea? Mergem la alegerile anticipate și vedem acolo”, a conchis Igor Dodon.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă