PSRM

03 iulie 2021

Dodon către Sandu: Ce urmează – ieșirea din CSI, interzicerea ”Sputnikului”, renunțarea la gazele rusești?!

”Așa-zișii ”oamenii buni” ai Maiei Sandu să-și exprime falsul lor ”patriotism” în alte țări!”. Astfel a reacționat președintele PSRM Igor Dodon la știrea despre faptul că consiliera președintei a pledat pentru interzicerea interpreților ruși de a concerta pe teritoriul Republicii Moldova.

În doar șase luni de președinție, Sandu, care declară la dreapta și la stânga că ”nu are împuterniciri”, a reușit să se ”manifeste” printr-un șir de acțiuni anti-ruse, a constatat Igor Dodon.

El a amintit că recent Sandu a venit cu ideea de a interzice traficul aerian cu Federația Rusă sub pretextul coronavirusului. Președintele Moldovei a dorit, de asemenea, să adere la sancțiunile occidentale împotriva Belarusului. Iar acum consiliera ei a propus brusc să le fie interzis interpreților ruși să concerteze în Republica Moldova.

– Ce urmează – ieșirea din CSI, războiul la Nistru, interzicerea vaccinului ”Sputnik”, renunțarea la gazele rusești?.. Ce nu faci de dragul unui cuvânt bun de la ”partenerii” de peste hotare… Dar ce legătură are asta cu Moldova? Cine a convins-o pe președinte că acest lucru va aduce beneficii țării noastre? Sunt ferm convins că acest lucru nu este cu siguranță necesar poporului nostru. Iar ”oamenii buni” ai Maiei Sandu să-și exprime falsul lor ”patriotism” în alte țări”, a subliniat Igor Dodon.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă