PSRM

29 noiembrie 2019

Dinari Cojocaru: Viceprimarii sunt specialiști cu experiență din diverse domenii de activitate

Miercuri, în cadrul Consiliului Municipal Chișinău au fost numiți încă trei viceprimari pentru care au votat 27 de consilieri ( în total, în consiliul municipal sunt 51 de consilieri), prin urmare, majoritatea consilierilor.

Numirea noilor viceprimari a fost comentată în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la postul de televiziune TV8, de către vicepreședintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul municipal, Dinari Cojocaru, transmite a-tv.md

Potrivit acestuia, consiliul municipal a votat nu numai pentru numirea viceprimarilor, ci și pentru o serie de proiecte sociale care trebuie implementate.

„Consiliul a votat pentru o serie de proiecte sociale care duc la funcționarea eficientă a primăriei, precum și la îmbunătățirea vieții în municipiu. Spuneți-mi, cine ar începe să le implementeze dacă nu am fi numit viceprimarii?”, a întrebat consilierul în timpul emisiunii.

Potrivit acestuia, viceprimarii au fost aleși din divesrse domenii de activitate, cu opinii politice diferite.

„Avem nevoie de personae cu experință bogată. Acei consilieri care sunt împotriva acestor viceprimari puteau să se expună în cadrul ședinței consiliului municipal și să nu tacă”, a spus Cojocaru.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă