PSRM

13 decembrie 2019

Dinari Cojocaru: În termen de două săptămîni trebuie să fie amenajată o parcelă specială pentru 300 de cîini

Vicepreședinții fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Dinari Cojocaru și Alexandr Odințov și consilierul PSRM Nicolae Pascaru, au participat la cea de-a doua ședință a primăriei, cu participarea angajaților Departamentului de Protecție a Animalelor, conducerii Centrului de capturare și sterilizare a animalelor, conducerii întreprinderii municipale Autosalubritate, consilierului primarului Tudor Gîrbu, viceprimarului Ilie Ceban.

În cadrul întrevederii, Dinari Cojocaru a solicitat angajaților Departamentului de Protecție a Animalelor, ca timp de două săptămîni să monitorizeze procesul de capturare a cîinilor fără adăpost și să prezinte un raport.

La rîndul său, Centrul de capturare și sterilizare a animalelor va trebui să realizeze a doua parte a sarcinilor care i-au fost atribuite și să amenajeze un teritoriu special pentru păstrarea a încă 300 de cîini.

În prezent, pe teritoriul Centrului, pe un teren de 100 m2, a fost amenajată o parcelă împrejmuită cu cuști pentru animalele fără adăpost.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă