PSRM

17 septembrie 2019

Dinari Cojocaru: Socialiștii nu intenționează să voteze „la pachet” pentru proiectele funciare

Fracțiunea Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău nu a votat niciodată și nici nu intenționează să voteze „la pachet” pentru proiectele funciare. Astfel de proiecte nu ar trebui votate de către Consiliul Municipal. Despre acest lucru a declarat în cadrul briefingului din 17 septembrie, liderul fracțiunii PSRM din CMC, Dinari Cojocaru.

Potrivit președintelui fracțiunii, nu toate proiectele care sunt puse pe ordinea de zi a ședinței consiliului municipal, în care mare majoritate sunt niște întrebări funciare, întrebări dubioase, trebuie votate.

El a menționat că timp de 4 ani socialiștii au studiat minuțios toate proiectele, în special cele, în care schemele de corupție erau evidente sau prin care au fost delapidate terenuri.

Dinari Cojocaru s-a arătat indignat de decizia primăriei de a include proiectele funciare pe ordinea de zi a ședinței consiliului municipal, astfel încît consilierii să voteze pentru acestea„la pachet”.

Potrivit lui, acest lucru este inacceptabil, proiectele funciare nu trebuie examinate la ședința consiliului municipal, ci trebuie să parcurgă procedura de licitație.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă