PSRM

09 septembrie 2020

Cele zece porunci ale lui Soros

(Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

Recent, M. Sandu a publicat Codul Președintelui Republicii Moldova.

În această lucrare, ea, imitîndu-l pe Moise, propune oamenilor un set de 10 porunci pe care jură să le respecte. De fapt, aceste porunci sunt mai aproape de J. Soros decît de Moise.

Acolo nu veți găsi un cuvînt despre Dumnezeu, familie și venerație față de tată și mamă, despre jurămîntul mincinos. Acolo nu apare ca în Biblie „să nu ucizi”, „să nu comiți adulter”, „să nu-ți creezi un idol”, „să nu poftești casa aproapelui tău”.

Și o explicație la general: Sandu este un globalist acerb, un susținător al lui J. Soros, un slujitor al oligarhiei transnaționale. Pentru ea, ca și pentru orice globalist, statul moldovenesc este doar o neînțelegere.

Și la referendum, ea ar fi votat pentru unire, adică pentru lichidarea țării, pe care ea însăși a recunoscut-o deschis la unul dintre programele TV. În principiu, integrarea europeană este, de asemenea, o renunțare la suveranitate, doar într-o formă mai blândă.

Există o mulțime de dovezi care demonstrează despre faptul că Sandu este un slujitor al oligarhiei transnaționale. La 6 septembrie, deputatul PPDA A. Slusari a spus că M. Sandu a retras proiectul de lege privind obligația piețelor de a cumpăra 50% din produsele moldovenești. Pe 7 septembrie, ea a confirmat acest lucru.

Și despre întrevederea cu milionarul Rothschild la Ambasada americană, unde au discutat despre transferul aeroportului de la Chișinău către oligarh, dar este de prisos să mai vorbim. Faptul întîlnirii a fost confirmat de ministrul economiei V. Brînzan.

Doar un nebun poate vorbi despre Sandu și Dumnezeu. Știți cumva ca Maia să postească, să felicite cetățenii dcu ocazia sărbătorilor religioase, să urce pe Muntele Athos, să se roage, să participe la procesiuni religioase sau să doneze cel puțin un leu pentru biserică?

Nici eu nu am văzut.

Timp de 8 ani  există doar o singură fotografie în biserică și aceea pentru alegeri. După alegerile prezidențiale din 2016, Sandu a dorit ca autoritățile să oprească serviciile religioase pentru un an. Mai mult, în 2013, ea, în calitate de ministru al educației, intenționa să închidă biserica de lîngă internatul Nr.3 din capitală.

Despre onoarea tatălui și a mamei este o conversație separată. Întreaga rețea Soros și globaliștii de pretutindeni promovează conceptele de „părinte # 1” și „părinte # 2”, stîrnind conceptele de „mamă” și „tată”. Totul se face cu un singur scop – promovarea persoanelor LGBT. În familiile LGBT, nu poți înțelege cine este tatăl și cine este mama unui copil adoptat. Așa că au introdus „părinții”.

În multe țări din UE, nu veți găsi cuvintele „mamă” și „tată” în documente. Prin urmare, în Rusia aceste concepte au fost introduse în Constituție.

Același lucru se poate spune și despre  Sandu și familie. Nu, noi nu vorbim despre faptul că ea nu are o familie – înțelegeți-ne corect. Nu este treaba noastră. Noi vorbim că a fost susținută la alegerile din 2016 de către ONG-ul GenderDoc-M a lui Soros, care apără drepturile persoanelor LGBT.

Da, și Sandu însăși a participat la evenimentele acestei organizații din 8 martie 2018, numind această orgie a absurdului un marș de solidaritate.

Toate ONG-urile și mass-media din rețeaua Soros care o susțin pe Sandu au aruncat pur și simplu cu noroi la cel de-al XII-lea Congres Mondial al Familiei, pe care Igor Dodon l-a organizat în perioada 14-16 septembrie 2018 la Chișinău.

Iar cu privire la atacurile lor constante asupra festivalului familiei și la evenimentele dedicate apărării familiei tradiționale, vom tăcea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă