PSRM

10 iunie 2020

Deputații PSRM au depus plîngeri la Procuratură cu privire la tentativa de mituire

Mai mulți deputați PSRM au depus plîngeri la Procuratură, informînd ofițerii de ordine cu privire la tentativele de mituire. Președintele Igor Dodon, care a participat la o emisiune difuzată la un post public de televiziune, a declarat că în aceste sesizări sunt indicate și persoanele concrete care au încercat să mituiască deputații socialiști.

”Sunt mai multe cauze penale pornite în acest sens și vreau să-i atenționez pe cei care umblă cu cumpăratul deputaților ca la shopping prin Milano sau Cehia, că, atunci cînd vor mai încerca să cumpere deputați, se vor trezi cu procurorii alături”, a spus șeful statului.

Igor Dodon a menționat cu regret că nu a auzit ca deputații democrați să fi mers cu asemenea denunțuri la procurori. Potrivit președintelui, deputații PDM sunt sunați personal de Vladimir Plahotniuc.

Precizăm că pînă în prezent în presă s-au vehiculat diferite sume de bani, care le-ar fi fost oferite deputaților transfugi. Acestea variază de la 350 de mii de euro pînă la 1,2 mln de dolari.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă