PSRM

27 aprilie 2017

Deputatul socialist, Bogdan Țîrdea solicită CNA să examineze decizia Consiliului Municipal privind proiectul terenurilor

Deputatul Partidului Socialiștilor, Bogdan Țîrdea s-a adresat joi, 27 aprilie, la Centrul Național Anticorupție(CNA) cu cererea de a examina proiectul de decizie cu privire la actualizarea dreptului de arendă a terenului de pe strada Ion Creangă ⅓, pentru care pe data de 11 aprilie au votat consilierii fracțiunii Partidului Liberal și persoanele cointeresate.

În document se specifică că titlul proiectului de decizie nu corespunde cu conținutul proiectului în sine.

De asemenea, în conținutul adresării se menționează că, cu acest proiect de decizie are de a face și angajatul Direcției teritoriale a primăriei Chișinău, Serghei Borș, care pentru fiecare ștampilă din documente, solicita de la persoanele fizice și de la agenții economici, de la 500 până la 5 mii de euro, sunt cazuri când era vorba și de 50 de mii euro.

În direcția respectivă activează încă doi angajați, Nicolae Bolea și contabilul Natalia, care de asemenea, solicitau sume enorme pentru anumite documente, în caz contrar ei blocau întreg procesul de lucru cu documentele. Astfel, în pofida deciziei Consiliului Municipal, oamenii nu pot obține dreptatea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă