PSRM

08 februarie 2018

Deputaţii PSRM au solicitat ca pe ordinea de zi să fie introdusă o declarație de condamnare a acțiunilor cu carcater unionist

Proiectul Declaraţiei a fost înregistrat în Parlament pe 2 februarie 2018.Potrivit deputatului PSRM, Grigore Novac, azi la începutul sesiuni de primavară-vara, unii deputaţi au intonat imnul Republicii Moldova, alţii chiar au pus mîna la inimă uitînduse la Drapelul de Stat. În acelaş timp, pe teritoriul Republicii Moldova zilnic şi sistematic sunt comise acţiuni care cad sub incidenţa Codului penal al Republicii Moldova, acţiuni care încalcă Constituţia Republicii Moldova.

“În acest context solicităm includerea în ordinea de zi a şedinţei de azi a proiectului de hotărîre pentru aprobarea Declaraţiei Parlamentului privind condamnarea acţiunilor cu caracter unionist de subminare şi lichidare a statalităţii Republicii Moldova, semnată de 21 de deputaţi.

Sper că acest lucru va deveni un fel de examen, cine și cît de patriot este și cât de mult ţine la Republica Moldova pentru a condamna şi contracara aceste acţiuni antistatale „, a subliniat Novac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă