PSRM

21 ianuarie 2021

Deputații PSRM au purtat consultări cu mai multe fracțiuni parlamentare despre declanșarea anticipatelor

La inițiativa fracțiunii parlamentare a socialiștilor, pe parcursul acestei săptămâni deputații PSRM au purtat discuții cu reprezentanții mai multor grupuri legislative. Părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Despre aceasta președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a anunțat pe Facebook.

„Deocamdată sunt diferite viziuni asupra perioadei când trebuie să fie petrecute alegerile anticipate, dar și cum pot fi provocate acestea. Discuțiile vor continua, iar la final vom ieși într-o conferință de presă pentru a comunica la ce concluzii s-a ajuns”, a anunțat președintele celei mai mari fracțiuni parlamentare.

În ce privește inițiativa PAS, deputații PSRM au luat act de ea.
„Propuneri au venit din partea mai multor grupuri parlamentare, de care noi la fel am luat act. Decizia noastră finală urmează să fie aprobată la ședința Consiliului Republican al PSRM”, spune Corneliu Furculiță.

Liderul fracțiunii parlamentare a PSRM a venit cu un mesaj și pentru președintele țării, Maia Sandu.

“Maia Sandu nu mai este președintele PAS, ci președinte de țară și ar trebui să țină cont de interesele cetățenilor Republicii Moldova, nu de interesele partidului pe care l-a condus. Problemele cetățenilor trebuie să fie exclusive în atenția șefului statului, nu ratingul personal sau cel al PAS-ului. Noi cerem ca toate acțiunile să fie conform Legii Supreme”, a conchis socialistul.

https://www.facebook.com/corneliu.furculita/posts/2822546357974608

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă