PSRM

26 ianuarie 2021

Deputații PSRM anunță lansarea proiectului ”Curte confortabilă” în mun. Chișinău

Deputații PSRM au lansat în municipiul Chișinău proiectul ”Curte confortabilă”. Anunțul a fost făcut, în cadrul unei conferințe de presă, de deputații din fracțiunea PSRM. Inițiativa a apărut în urma discuțiilor directe pe care le-au avut parlamentarii socialiști cu chișinăuienii și vizează atât orașul Chișinău, cât și suburbiile Capitalei.

Pentru realizarea acestui proiect, la inițiativa deputaților socialiști în bugetul de stat pentru acest an au fost alocate suplimentar 40 de milioane de lei. Banii vor fi destinați exclusiv pentru modernizarea curților blocurilor din municipiul Chișinău. Proiectul prevede reparația drumurilor din curțile blocurilor de locuit, amenajarea locurilor de parcare, terenurilor sportive, spațiilor de joacă pentru copii, lucrări de înverzire.

Deputații PSRM au anunțat că de miercuri, 27 ianuarie, vor avea întrevederi cu locuitorii mai multor curți din Capitală, la care vor participa arhitecți și reprezentanții întreprinderilor municipale. În cadrul acestor discuții urmează să fie definitivat un concept unic de modernizare a curților de bloc în toate sectoarele orașului Chișinău, inclusiv în suburbiile Capitalei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă