PSRM

04 noiembrie 2021

Deputații PAS nu sunt interesați de fărădelegile și abuzurile denunțate de ofițerii ”Fulger”

Deputații PAS s-au opus audierii ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco, în Parlament, pe subiectul scrisorii deschise a zecilor de angajați din cadrul Detașamentul de poliție cu destinație specială „Fulger”, care acuză abuzuri și fărădelegi.

Solicitarea a venit din partea deputatului Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Diana Caraman.

”Solicităm includerea în ordinea de zi a audierii ministrului Afacerilor Interne referitor la scrisoarea publică prin care un grup de angajați ai ”Fulger” și-au exprimat indignarea față de faptul că ar fi presați psihologic să dea dispoziții împotriva șefului lor cu scopul înlăturării acestuia din funcție”, a declarat Caraman.

Amintim, un grup de ofițeri ”Fulger” au denunțat abuzuri și ilegalități din partea noii conduceri a IGP și MAI. Într-o scrisoare publică, destinată demnitarilor țării, dar și jurnaliștilor, ofițerii spun că actualului comandant al Fulger i s-a cerut să plece, pentru că „nu face parte din echipa nouă”. În scrisoare se mai menționează că amenințări a primit și psihologul de la „Fulger”, care a demarat un sondaj intern, pentru a afla capacitățile actuale de lucru ale echipei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă