PSRM

01 mai 2019

Deputatul fracțiunii “Spravedlivaia Rossia”: Rusia este pregătită să-și deschidă piața, există o cerere mare pentru produsele moldovenești

Invitatul de onoare la evenimentele organizate pe 1 mai, de către Partidul Socialiștilor, a fost deputatul din Duma de Stat a FR, Oleg Nilov. În discursul din cadrul mitingului, el a remarcat că „astăzi și în Rusia, și în Moldova, și în Europa, și în toată lumea, oamenii muncii, ca și acum 100 de ani, au venit pentru a cere o viață decentă pentru cei mai importanți din această lume – persoanele care ne hrănesc, construiesc, ne învață, ne tratează”.

“Pentru a cere celor, pe care Hristos a cerut să-i alungăm din biserici: cămătarilor, speculanților, oligarhilor, care au pătruns pretutindeni, inclusiv în bisericile legiuitorilor și puterii și care conduc propriul banchet. Interesele și buzunarele sale, pentru ei sunt scopul principal al existenței pe această planetă. De aceea, venim și spunem: “Liniștiți-vă, plecați de bună voie sau soluționați problemele oamenilor muncii. Achitați salarii decente și pensii în conformitate cu prețurile pe care le-ați stabilit. Dacă nu sunteți capabili – plecați”. Dar ei nu vor pleca –  este o practică de mii de ani. Ei trebuie fugăriți”, a declarat el.

Nilov consideră că Partidul Socialiștilor face tot posibilul și imposibilul pentru echitatea socială din Moldova. El a urat PSRM-ului să obțină victoria.

“Eu visez ca cetățenii Republicii Moldova să se întoarcă la Patria sa, să muncească pe cîmpurile sale, în grădinile sale, să întrețină familiile sale și milioane de alți cetățeni de pe planetă. Cei care doresc să ajute, atunci să cumpere acest vin minunat, mere. Rusia este pregătită să-și deschidă piața. Există într-adevăr o cerere mare. Nu dorim să mîncăm castraveți și roșii din plastilină, nu vrem să bem vin din praf, cu care ne îndoapă acei lobby-iști care s-au înrădăcinat în guvernarea noastră. Sarcina noastră comună este să realizăm acest lucru, astfel încît copiii și familiile noastre să crească în prosperitate, fericire, să își păstreze credința și cultura timp de secole. Anume din aceste motive, noi rămînem uniți”, a conchis el.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă