PSRM

14 iunie 2021

Gaik Vartanean: Protecția și susținerea familiei este o prioritate a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

Valorile familiei au fost, sunt și vor fi prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Gaik Vartanean, la inaugurarea campaniei ”Săptămâna Familiei”.

Parlamentarul a ținut să sublinieze că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este singura formațiune politică care prioritizează nevoile fiecărui cetățean al Moldovei pentru a le oferi posibilitatea de a se afirma plenar în propria țară.

– Doresc ca fiul meu să locuiască în Moldova, o țară suverană independentă, și nu pe teritoriul altui stat. Doresc ca statul să fie aproape de cetățean și să-i fie un partener de încredere. Votând pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Dumneavoastră votați pentru cei a căror principala prioritate este omul, familia, valorile tradiționale, – a menționat Gaik Vartanean.

Deputatul a dat asigurări că în activitățile sale, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va apăra trei obiective de bază: suveranitatea, pacea interetnică și familia tradițională.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă