PSRM

29 mai 2022

Deputat PSRM: Noi suntem oameni pașnici, dar nu vom permite distrugerea țării

Locuitorii Republicii Moldova, toți ca unul, indiferent de etnie, trebuie să vină în apărarea țării, ca să nu admită distrugerea Moldovei de către PAS. Despre aceasta a declarat deputatul PSRM Ivanna Koksal.

– Noi suntem oameni pașnici, printre noi nu sunt barbari care au incendiat Parlamentul și au distrus administrația președintelui. Nu sunt nici dintre cei care au mers cu tractoarele pe gazon. Dar noi suntem stăpânii acestei țări și nu vom permite acestei guvernări PAS să distrugă țara noastră. Deputatul Ivanna Koksal a făcut această declarație în cadrul mitingului de protest.

Lângă Parlament și Președinție se desfășoară o acțiune apolitică de protest împotriva acțiunilor guvernului PAS și ale președintelui Maia Sandu. Protestatarii cer încetarea acțiunilor antisociale și respectarea drepturilor la libertatea cuvântului și un nivel de trai decent. Oamenii scandează lozincile „Nu distruge țara”, „Ne-ai adus doar sărăcie și hoție”, „PAS – sinonimul sărăciei”, „Sandu – lichidatorul Moldovei”, „Jos regimul Sandu!”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă