PSRM

29 iunie 2020

Deputat PSRM: Compania care a pus asfalt în jurul stîlpului de la Strășeni a fost contractată de ministerul condus de Candu

Cei care fac glume pe seama stîlpului din mijlocul străzii în Strășeni, de fapt sunt autorii acestei prostii. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM , Petru Burduja, care amintește că drumul este construit de un antreprenor contractat pe vremea cînd ministru al Economiei era nimeni altul decît liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu.

Vicepreședintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe susține că acest stîlp în mijloc de drum poate fi numit drept ”simbol al guvernării oligarhice”.

”Floarea prostiei, corupției și a incompetenței! Am văzut cum unii fruntași ai Pro Șor (Moldova) au făcut glume pe seama stîlpului de pe drumul de lîngă Strășeni, drum național aflat în reparație de mulți ani. E subiect bun de glume, e de rîs, dacă n-ar fi mai mult de plîns. Acești stîlpi în mijloc de drum pot fi simbol al guvernării oligarhice. Contractul de reparație a acestui drum național a fost semnat cu compania azeră, Evrascon, încă în 2014, cînd ministru al Economiei era nimeni altul decît Andrian Candu”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deputatului, drumul reparat urma să fie dat în exploatare pînă la sfîrșitul anului 2016, însă acest lucru s-a amînat de mai multe ori, tot de către guvernul regimului oligarhic.

”Așa că cei care acum fac glume pe seama stîlpului rușinii, să-și asume întreaga răspundere pentru acest lucru făcut de compania pe care ei au ales-o cu mulți ani în urmă”, a comentat parlamentarul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă