PSRM

07 aprilie 2022

Deputat BCS: Proiectul PAS cu privire la spațiul informațional este o încercare fățarnică de a camufla eșecurile guvernării

Proiectul PAS cu privire la spațiul informațional este o încercare fățarnică de a camufla eșecurile guvernării în toate domeniile, a declarat deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Diana Caraman.

Parlamentarul a menționat că prin această inițiativă guvernarea înjosește cetățenii, pe care îi va priva de dreptul fundamental de a se exprima liber.

”Vreți să spuneți că înrăutățirea situației în țară, sau creșterea continuă a prețului la benzină și motorină nu este din vina voastră? Ori ați uitat că această creștere este provocată de legea propusă de voi. Vreți să spuneți că majorarea prețurilor la produsele alimentare și sărăcirea populației tot nu este responsabilitatea voastră? Ori ați uitat că dețineți puterea totală și dețineți toate mecanismele de control al prețurilor. Cum puteți să priviți în ochi bugetarii care suferă din cauza lipsei de susținere din partea statului, dar și din cauza deficitului enorm care s-a creat tot din cauza calculelor voastre greșite. Ori vreți să spuneți că eșecurile în aprovizionarea țării cu gaz nu vă aparțin? Ori că situația precară în care s-a pomenit sistemul agrar nu vă privește? Sau ați uitat că le-ați promis piețe de desfacere, susținere. Devine evident că acest proiect este o încercare fățarnică de a camufla eșecurile guvernării în toate domeniile și de a se absolvi de orice responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă în țară”, a spus Caraman.

Deputatul BCS a menționat că proiectul PAS este unul distructiv și care va instaura o cenzură totală în țară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă