PSRM

03 aprilie 2023

Delegația PSRM a avut o întrevedere cu reprezentanții partidului ”Rusia Unită”, la Moscova

Astăzi, delegația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, condusă de secretarul executiv al formațiunii, Vlad Batrîncea, a avut o întrevedere cu reprezentanții partidului ”Rusia Unită”. Întrevederea a avut loc la oficiul Comitetului Executiv Central al partidului, la Moscova.

Părțile au discutat o gamă largă de chestiuni legate de cooperarea interpartinică, inclusiv schimbul de experiență politică, colaborarea în domeniul cultural, umanitar și interregional, precum și interacțiunea în cadrul organizațiilor de tineret.

Potrivit serviciului de presă al ”Rusiei Unite”, participanții la dialog au convenit să dezvolte proiecte educaționale comune care să contribuie la consolidarea importanței social-politice a partidelor. De asemenea, părțile au discutat despre necesitatea conjugării eforturilor în vederea păstrării memoriei istorice și a memoriei despre eroii Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Amintim, că la 8 iunie 2017, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și partidul ”Rusia Unită” au semnat un acord de colaborare. Documentul prevede, în primul rând, efectuarea schimbului de experiență și alte chestiuni legate de activitatea formațiunilor politice. Cooperarea interpartinică contribuie la consolidarea relațiilor de prietenie și parteneriat strategic nu doar între părți, dar și între Moldova și Rusia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă