PSRM

05 iunie 2020

Corneliu Furculiță: Coaliția informală Sandu-Candu-Șor și anexa lor Năstase s-a dat și astăzi în spectacol

„Coaliția informală Sandu-Candu-Șor și anexa lor Năstase s-a dat și astăzi în spectacol. Au fost să-și facă selfie și „check in” în Parlament, ca să simuleze lucrul și grija față de popor”. Așa a comentat președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, faptul că opoziția a venit, astăzi, la ședința Legislativului, care nu a fost convocată pentru ziua de 5 iunie.

„Nici măcar n-au venit toți deputații din aceste grupuri parlamentare, pentru că și-au dat seama că pentru această scenă de spectacol sunt suficienți și jumătate dintre ei. Fracțiunea PSRM este cea mai interesată să fie reluate cît mai repede ședințele Parlamentului, ca să aprobăm proiectele de legi inițiate de președintele Igor Dodon și așteptate de oameni. Dar trebuie să respectăm și anumite reguli. În situația în care nu se vor mai înregistra cazuri de coronavirus la deputați în următoarele zile, sperăm ca săptămîna viitoare să fie reluată activitatea plenară a Legislativului”, a scris Furculiță pe Facebook.

Liderul fracțiunii PSRM a mai precizat că la următoarele ședințe ale Parlamentului așteaptă de la Guvern spre votare proiectul care prevede alocarea a câte 700 de lei pentru pensionarii cu venit lunar mai mic de 3000 de lei. Totodată, urmează să ajungă în plen și proiectul inițiat de șeful statului, Igor Dodon, ce ține de dublarea, în etape, a salariilor tuturor angajaților în sistemul medical.

„Și, dacă tot se insistă pe legea ONG-urilor, vom vedea ultimele propuneri la acest proiect, dacă acestea vor fi acceptate, ca să apărăm suveranitatea poporului, socialiștii vor fi gata să o voteze”, a conchis Corneliu Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă