PSRM

09 aprilie 2021

Corneliu Furculiță, către PAS: Dacă acest Parlament nu vă reprezintă, de ce ați venit cu atât de multe inițiative astăzi?

Liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, admite că deputații PAS cunosc ce decizie va lua Curtea Constituțională la 15 aprilie pe marginea sesizării depusă de Maia Sandu cu privire la dizolvarea Parlamentului. Parlamentarul i-a întrebat pe deputații PAS de ce vin cu atâtea proiecte de lege în Parlament, dacă insistă pe dizolvarea forului legislativ și alegeri anticipate.

”Am o întrebare discretă către colegii din fracțiunea PAS. Dacă acest Parlament nu vă reprezintă, de ce ați venit cu atât de multe inițiative astăzi? Sau poate știți ceva despre decizia Curții Constituționale din data de 15 aprilie?”, a întrebat Furculiță.

Curtea Constituțională va examina, în data de 15 aprilie, sesizarea privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului. Autoarea sesizării, președintele Maia Sandu, îi solicită Curții să constate circumstanțele care justifică dizolvarea Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă