PSRM

16 aprilie 2021

Corneliu Furculiță a atras atenția plenului că Maia Sandu nu a înaintat în Parlament nicio inițiativă pentru cetățeni

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a atras atenția plenului că Maia Sandu nu a înaintat în Parlament nicio inițiativă pentru cetățeni, de când a preluat funcția de președinte al țării. Deputatul a făcut această remarcă după ce fracțiunea PAS a criticat inițiativa PSRM care prevede achitarea de către stat a facturilor la electricitate pentru toți consumatorii casnici în perioada stării de urgență.

”Văd cele mai multe microfoane apăsate la cei care nu au de gând să voteze această inițiativă și îi înțeleg de ce. Populism este să promiți în campania electorală și mă refer la președintele Maia Sandu: că dai pensii de 2 mii de lei, să mărești salariile, să promiți fericirea și în decurs de jumătate de an să nu vii cu nicio inițiativă în Parlament. Numiți-mi o inițiativă socială a președintelui Maia Sandu din programul ei electoral. Acesta este cinism”, a declarat Furculiță.

Liderul fracțiunii parlamentare PSRM a îndemnat toți deputații să susțină acest proiect de lege. Potrivit documentului, suma compensată constituie 428 de lei – câte 214 de lei pe lună, pentru fiecare gospodărie casnică.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă