PSRM

28 ianuarie 2021

Continuă întâlnirile lui Igor Dodon cu cetățenii din republică

Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a continuat vizita în raionul Soroca, deplasându-se în satele Hristici, Bădiceni și Holoșnița. Igor Dodon a discutat cu cetățenii mai multe subiecte de ordin social-economic.

Liderul PSRM i-a asigurat că, împreună cu echipa, va continua implementarea proiectelor în fiecare localitate pentru a soluționa problemele cetățenilor și a dezvolta infrastructura locală.

Anul trecut, în cadrul proiectului ”Drumuri bune pentru toți”, lansat de președintele Dodon, aceste sate au primit din bugetul de stat câte un milion de lei pentru reparația drumurilor locale.

Totodată, la inițiativa fracțiunii PSRM, din bugetul de stat vor fi alocate 200 de mii de lei pentru amenajarea parcului și a Complexului Memorial din Hristici, 1,2 milioane de lei pentru reparația unei porțiuni de drum și a acoperișului fostei cârmuiri a colhozului din localitatea Bădiceni și 200 de mii lei pentru construcția unui teren de joacă și instalarea iluminatului stradal în satul Holoșnița.

Dodon le-a mulțumit oamenilor pentru votul dat la alegerile prezidențiale. În satul Hristici pentru Igor Dodon au votat aproximativ 60%, în comuna Bădiceni – 54,51%, iar în localitatea Holoșnița – peste 72% din alegători.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă