PSRM

28 august 2017

Consilierii socialiști au solicitat un raport din partea administrației Direcției de învățământ din Chișinău

Consilierii municipali ai fracțiunii Partidului Socialiștilor(PSRM), au solicitat luni, în cadrul unui briefing, ca vicedirectorul Direcției educație, tineret și sport a Primăriei municipiului Chișinău, Alexandru Fleaș, să vină la ședința Consiliului municipal și să raporteze cu privire la problemele legate de alimentația în instituțiile preșcolare și școlare.

„În unele grădinițe și școli nu sunt dădace, nu sunt bucătari din cauza salariilor mici. Această problemă nu există de un an și trebuia să fie rezolvată mai devreme. Ea crește treptat ca un bulgăre de zăpadă „, a menționat consilierul Iurii Vitneanschii.

El a mai spus că în 2015 guvernul a făcut o observație Direcției economie a primăriei, condusă de Aleona Berdilă. În documentele guvernului se specifică că pentru a închiria proprietăți este nevoie de desfășurarea licitațiilor. Datorită faptului că direcția nu a elaborat un regulament și nu a prezentat un proiect de dezbatere Consiliului municipal, municipiul pierde zeci de milioane de lei.

Vitneanschii consideră că „dacă Direcția economie, în persoana Aleonei Berdilă nu va reacționa la aceste observații, înseamnă că ea ignoră intenționat problemele sau este incompetentă”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă