PSRM

05 februarie 2021

Consilierii prezidențiali au făcut-o de rușine pe Maia Sandu. În vizită la Paris, până la Sandu, au fost încă patru președinți ai R.Moldova

Gafa monumentală a Maiei Sandu la Palatul Elysee din Paris a fost comentată de către fostul șef al statului, Igor Dodon. În cadrul emisiunii live, liderul PSRM a explicat că de la independență și până astăzi, patru Președinți ai Republicii Moldova au efectuat vizite oficiale la Paris și au fost primiți la Palatul Elysee.

– Este greșeala consilierilor, care vor să o ridice în slăvi. Cel puțin 4 președinți au fost la Paris: Snegur, Lucinschi, Voronin și eu am fost în 2018. Și la Palatul Elysee am fost cu soția. Doamna Președinte, dați din deget consilierilor care vă scriu speech-ul, să fie mai atenți, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că în cadrul vizitei la Paris, Maia Sandu a ținut un speech în scuarul Palatului Elysee. Șeful statului a comis o gafă rușinoasă, spunând că este primul Președinte al Republicii Moldova, care a fost primit la Palat. Informația a fost tirajată de presa afiliată PAS și Maiei Sandu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă