PSRM

08 noiembrie 2023

Conducerea PSRM a participat la ședința staff-ului zonal Centru al formațiunii

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, alături de Grigore Novac, deputat BCS, membru al Comitetului Executiv, responsabil de zona Centru a țării, au participat la ședința staff-ului zonal Centru al PSRM.

În cadrul întrevederii au fost făcute totalurile primului tur al alegerilor locale generale, au fost trasate sarcinile pentru cel de-al doilea tur de scrutin.

Igor Dodon a remarcat că rezultatele bune obținute de PSRM în ansamblu pe țară în primul tur al alegerilor denotă faptul că oamenii au încredere în Partidul Socialiștilor și nu se mai lasă mințiți de promisiunile goale ale partidului de la guvernare.

Secretarul executiv a salutat faptul că în zona Centru a țării 21 de candidați PSRM au devenit primari din primul tur, inclusiv în orașele Criuleni, Anenii Noi, Dubăsari Coșnița, iar 21 de candidați au ieșit în turul doi. Totodată PSRM a obținut 61 de mandate de consilieri raionali și 60 – orășenești.

Igor Dodon a subliniat importanța mobilizării eforturilor tuturor membrilor și susținătorilor partidului în cel de-al doilea tur de scrutin pentru a obține victoria și a da start schimbărilor pozitive din Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă