PSRM

28 iulie 2023

Conducerea PSRM a discutat despre viitoarele alegeri cu activiștii formațiunii din raionul Anenii-Noi

Igor Dodon, secretar executiv al Partidului Socialiștilor, și Grigore Novac, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întâlnire fructuoasă cu activiștii organizației teritoriale a PSRM din raionul Anenii-Noi.

Participanții la întâlnire au discutat despre situația critică și pe alocuri absurdă din țară, când guvernarea, prin acțiunile sale doar complică lucrurile.

Am condamnat intenția guvernului Recean de a prelungi starea de urgență în țară pentru încă două luni, ceea ce va permite guvernării PAS să fure în continuare banii din bugetul de stat și să comită fărădelegi.

În același timp, populația și producătorii agricoli sunt lăsați singuri să se descurce cu consecințele calamităților naturale, or sprijinul promis de conducerea țării este foarte modest și incomparabil cu banii cheltuiți de Maia Sandu pentru campaniile de PR pe care le organizează din contul statului.

Socialiștii au exprimat convingerea că doar schimbarea puterii, doar alegerile pot schimba situația din republică.

În cadrul ședinței au fost discutate în detaliu alegerile locale generale programate pentru 5 noiembrie curent. Activiștii raionali ai PSRM și-au exprimat disponibilitatea de a lupta pentru rezultate concrete în scrutin, ceea ce va face posibilă implementarea programului PSRM în următorii patru ani.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă