PSRM

13 iulie 2023

Conducerea PSRM a avut o întrevedere cu ambasadorul UE în Republica Moldova

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, E.S. Janis Mazeiks.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre evoluțiile politice și economice actuale din Republica Moldova. De asemenea, s-au abordat subiecte legate de relațiile Moldovei cu Uniunea Europeană și posibilitățile de cooperare între cele două părți.

Igor Dodon a menționat că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova se pronunță pentru un dialog constructiv și extinderea relațiilor de colaborare cu partenerii europeni în domenii precum economia, dezvoltarea durabilă, drepturile omului și justiția.

Secretarul executiv al PSRM a reiterat angajamentul Partidului Socialiștilor de a promova interesele naționale și de a identifica soluții eficiente pentru dezvoltarea țării.

Olga Cebotari a subliniat importanța consolidării relațiilor de prietenie și colaborare cu Uniunea Europeană, în scopul de a aduce beneficii concrete cetățenilor Republicii Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă