PSRM

28 iulie 2023

Conducerea PSRM a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Moldova, Kent D. Logsdon

Astăzi, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, și Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv PSRM, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.

Părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la rezultatele sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului. În context, Vlad Batrîncea a criticat activitatea majorității PAS care în loc să promoveze proiecte de lege ce ar îmbunătăți nivelul de trai al cetățenilor, se ocupă de obstrucționarea opoziției în Parlament, de blocarea inițiativelor legislative ale acesteia.

De asemenea, Vlad Batrîncea a atenționat asupra situației social-economice grave din țară și sărăcia la care au fost aduși cetățenii, determinându-i să părăsească masiv Republica Moldova.

În altă ordine de idei interlocutorii au discutat despre alegerile generale din toamnă. Olga Cebotari, a remarcat că PSRM este un partid cu obiective clare care reflectă interesele cetățenilor. În acest sens, PSRM are intenția de a desfășura o campanie electorală bazată pe valorile democratice și pe nevoile reale ale cetățenilor.

Pe finalul întrevederii, părțile au convenit să continue dialogul stabilit și pe viitor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă