PSRM

23 august 2023

Conducerea PSRM a avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale a partidului din sectorul Ciocana, Chișinău

Astăzi, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, împreună cu Zinaida Greceanîi, președintele de Onoare al PSRM, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, și Adrian Albu, candidatul desemnat pentru funcția de primar general al capitalei, au avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale PSRM din sectorul Ciocana, Chișinău.

În cadrul discuțiilor a fost apreciată munca echipei PSRM din sectorul Ciocana pe parcursul ultimilor patru ani, grație căreia au fost amenajate parcuri, terenuri de joacă și de sport, renovate școli și grădinițe, îmbunătățită infrastructura rutieră și multe altele.

Totodată, au fost discutate acțiunile ce urmează a fi întreprinse în vederea obținerii victoriei în alegerile din Chișinău.

”PSRM are un program concret de transformări pozitive în toate localitățile RM. Avem candidați destoinici și profesioniști, o echipă puternică și dorința de a schimba lucrurile spre bine. Oamenii ne susțin, avem toate șansele să obținem rezultate frumoase în alegerile locale generale din toamna aceasta”, a subliniat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă