PSRM

09 noiembrie 2017

Ceban despre activitatea Consiliului municipal: Vom soluționa probleme importante, nu avem nevoie de prezența Silviei Radu

Consilierii Partidului Socialiștilor vor veni la ședințele consiliului, numai dacă vor fi convocați la cererea fracțiunii, care are în acest scop numărul necesar de voturi.

Acest lucru a fost declarat de către șeful fracțiunii PSRM, Ion Ceban, care explică activitatea viitoare a socialiștilor în Consiliul municipal, în condițiile numirii ilegale a primarului interimar, Silvia Radu.

”Ieri noul primar interimar ar fi convocat o ședință cu o ordine de zi veche. Este un dezastru, pentru că conținea o mulțime de chestiuni privind terenurile și arenda. Noi nu am avut și nu vom avea de gând să le examinăm. În prezent, prioritățile absolute ale ședințelor Consiliului municipal ar trebui să fie bugetul local pentru anul 2018, taxele și impozitele locale. Pentru a face acest lucru, nu avem nevoie de prezența cuiva de la conducerea primăriei, inclusiv a Silviei Radu, dar numai a persoanelor responsabile – de la Direcția de Finanțe sau alte direcții, în cazul în care vom avea întrebări către aceștia”,  a menționat socialistul.

Ceban a subliniat, de asemenea, că Consiliul municipal este pe deplin funcțional în ceea ce privește abordarea problemelor sociale, care sunt de asemenea o prioritare. El a adus exemplul socialiștilor când aceștia au stopat încercarea  de a închide 30 de școli.

”Există multe probleme de acest gen. Nu este lipsa de igienă în grădinițe și probleme cu depunerea cererilor de compensații în sezonul rece –  știm că există probleme în acest domeniu – și multe altele. Este necesar de lucrat în aceste domenii. Cu mare plăcere i-am concedia pe toți cei care nu fac nimic, ci doar boicotează, începând cu Fleaș și terminând cu Gontea „, a spus Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă