PSRM

03 octombrie 2019

Bogdan Țîrdea: PDM merge masiv la atac în toată țara!

Politologul Bogdan Țîrdea a analizat lista candidaților înscriși în cursa electorală din Chișinău:

Domnilor,

priviți cine a depus documentele pentru înregistrarea în cursa pentru șefia capitalei!

Toți sunt oamenii păpușarului! Cu excepția lui I. Ceban și A. Năstase. Nici numai inteleg,  care dintre ei este independent de PD?

Rog prietenii să mă lumineze…

  1. Teodor Cîrnaț– partidul Voința Poporului (PVP), ex  membru al Consiliului Superior al Magistraturii(CSM) sub regimul Plahotniuc, l-a servit cu trup si sfulet pe boss-ul său.
  2. Valerii Klimenco– candidat de partea lui Ilan Șhor, ultimul figurant în cadrul mai multor dosare penale.
  3. Valeriu Munteanu– la inițiativa păpușarului în anul 2016 a dat în concesiune 40% din teritoriul țării unei firme americane offshore.
  4. Vladimir Cebotari– ex ministru al Justiției. La  sigur nu este candidatul  lui Plahotniuc!
  5. Dorin Chirtoacă– i-a predat lui Plahotniuc toate bunurile capitalei, insulele din Parcul la Izvor, Cafeneaua Guguță, sute hectare de pămînt, în 2018 și Chișinăul!
  6. Vitalie Marinuța (ca și O. Țîcu și V. Munteanu)- a fost în guvernul/alianța cu PD.
  7. Vlad Țurcanu– fost purtător de cuvînt al președintelui N.Timofti! – apăra cu devotament sistemul!
  8. Dumitru Țîra– a fost unul din principalii propagandiști a lui Plahotniuc, director la Realitatea. La moment, este înaintat de PPEM (Leancă), luptător si el neînfricat cu regimul Plahotniuc!
  9. Octavian Țîcu– a lucrat la Ziarul Timpul. Critică activ Blocul ACUM pentru alianța cu PSRM. Colac peste pupăză, declară că nu este cu Plahotniuc!
  10. Aparent, unicul candidat care nu are legătură cu PD, este fostul procuror al capitalei, Ivan Diacov, înaintat de Partidul Nostru (PN).  Fratele său, Dumitru Diacov, 10 ani, a fost mîna dreaptă a lui Plahotniuc, în schimb, Ivan susține peste tot că luptă la direct cu Plahotniuc și propriul frate…

Apropo, Ivan, procuror al Chișinăului a fost numit, o dată cu venirea PDM și a lui  Plahotniuc la guvernare. Între timp, n-am văzut niciun dosar deschis împotriva mafiei, condusă de către domocrați, la inițiativa lui Ivan Diacov.

Da, PDM  merge masiv la atac în toată țara!

Permitem mafiei să vină iar la guvernare?

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă