PSRM

15 decembrie 2020

Bogdan Țîrdea: Obiectivul este de a intimida deputații, de a-i obliga să refuze aprobarea acestor legi pentru popor

(Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

Protestele agricultorilor sunt doar unul dintre variantele de răspuns a ambasadorului SUA și ale oligarhilor care îl slujesc.

Miza este Stadionul Republican, unde Statele Unite doresc să construiască cea de-a treia, după mărime, ambasadă și centru de informații din lume.

De asemenea, SUA sunt enervate de încercarea PSRM de a rezilia acordul privind concesionarea a 40% din teritoriul Moldovei în favoarea offshore-ului american Frontera Resources LTD!

Ambasadorii UE, SUA și România sunt nemulțumiți de proiectele de legi privind limba rusă și știrile rusești. PSRM dorește să returneze statutul limbii ruse, știrile rusești, la fel își doresc și peste un milion de cetățeni ai țării. Dar ambasadorului nu-i place asta.

Reamintim cetățenilor că toate aceste ilegalități (inclusiv legea privind returnarea miliardului de dolari de către cetățenii țării) au fost comise în timpul domniei oligarhului V. Plahotniuc și a guvernării lui Pavel Filip. Și ei sunt gata să facă orice, doar ca cetățenii să plătească în continuare miliardul pe care l-au furat.

De aceea joi și vineri (17 și 18 decembrie 2020) toate forțele se vor arunca către Parlament. Lideri milionari din mediul rural, combatanți, primari din asociația CALM (au primit subvenții de la fundațiile Soros). „Liderii” vor fi conduși de Alexandr Slusari, care slujește Maiei Sandu, iar combatanții vor fi conduși de Chiril Moțpan. Poate și Renato Usatîi va mai arunca acolo încă vrio sută de “profesioniști”.

Obiectivul este de a intimida deputații, de a-i obliga să refuze aprobarea acestor legi pentru popor. Nu excludem că vor încerca să ia Parlamentul cu asalt, să-i prindă pe deputați, să-i bată, să-i îngenuncheze, să-i ude cu apă, să-i oblige să-și ceară scuze în fața mulțimii, ca la Kiev în timpul Maidanului. Ambasadorului nu-i plac glumele. Și lacheii lui vor face orice. Principalul este să dai tare comanda „FAS”!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă