PSRM

01 decembrie 2020

Bogdan Țîrdea: Sandu a mulțumit mafiei pentru susținerea acordată în cadrul alegerilor

(Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

Ieri, 30 noiembrie, președintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu liderul Partidului Democrat, Pavel Filip.

După întrevedere, Filip a scris o postare interesantă pe rețelele de socializare. Acesta este suprarealismul, sincer:

„Am avut astăzi o foarte bună discuție cu președintele ales Maia Sandu. Am apreciat că dna Sandu a mulțumit primarilor și susținătorilor PDM pentru sprijin în campanie electorală și am asigurat-o că PDM rămîne un partener de încredere pe care se poate conta în edificarea unui stat modern și european…”

“Întrucît noi am trecut deja printr-o resetare a partidului, care s-a curățat de elemente toxice, am asigurat-o pe dna președinte că vom sprijini în continuare orice inițiative de curățare a clasei politice. A fost o discuție productivă. I-am urat succes dnei președinte în mandatul responsabil pe care îl are!”

Adică, Sandu mulțumește mafiei (așa cum a numit ea partidul PDM) pentru sprijinul acordat în alegeri și pentru victorie! Ei bine, exact ca în 2016.

Însuși Filip declară că partidul s-a curățat de infractori și este gata să curețe și alte partide (PSRM)! Mai mult, acesta recunoaște că l-a trădat pe Igor Dodon și a ajutat la înlăturarea sa de la putere. Culmea absurdului este că Filip se numește „partener de încredere”, iar PDM este un partid curat.

Întrebare adresată M. Sandu: Filip este „cinstit” acum? Nu mai este o persoană coruptă? Nu mai este lacheul lui Plahotniuc?

Întrebare adresată cetățenilor: Nu credeți că cei care au participat la furtul miliardului s-au răzbunat și se întorc la putere? Nu observați că există o restaurare intensificată a Alianței oligarhice pentru integrare europeană, sub îndrumarea strictă a ambasadorului?

P.S. Postarea lui Pavel Filip de pe fb din 9 septembrie 2018. Aici citează documentul (stenograma ședinței de Guvern din 27 martie 2015) care demonstrează participarea Maiei Sandu la furtul miliardului.

Documentul care arata ca Maia… | Realitatea.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă