PSRM

02 decembrie 2020

Bogdan Țîrdea: Plahotniuc se reîntoarce la putere cu întreaga sa hoardă

(Comentariul politologului, deputatului PSRM Bogdan Țîrdea)

Dragi concetățeni, colegi, prieteni! În ochii noștri se întîmplă lucruri revoltătoare! Este vorba despre restabilirea Alianței criminale „Pentru Integrarea Europeană”, care timp de 10 ani a jefuit și umilit țara!

Candu, Sandu, Plahotniuc, Filip, Ghimpu, Chirtoacă – erau toți împreună. S-au unit împotriva lui Dodon la alegerile din 2016. S-au unit la alegerile din 2020. Și astăzi se întorc la putere … Va fi grav și pentru mult timp.

Finul lui Plahotniuc, Adrian Candu, recunoaște deschis că Plahotniuc a făcut totul pentru victoria M. Sandu! Iar oligarhul este extrem de bucuros că l-a eliminat pe Dodon de la Președinție. A lansat un video cu „kuliokul” pe care oamenii lui îl promovau peste tot.

Și Candu vorbește deschis despre pungă, sugerînd că Plahotniuc i-a transmis videoclipul! Mass-media acestuia i-a servit M. Sandu. Structurile de partid „Pro-Moldova” și agențiile lui Plahotniuc (ANRE, Banca Națională, Agenția pentru Integritate, PG) și Filip (5 miniștri, 200 de primari, o grămadă de președinți de raioane, ambasadori în UE) au lucrat deschis pentru Sandu, lucru pe care Filip l-a recunoscut ieri!

Scriem despre acest lucru deja de 5 ani. Sandu a jucat în echipă cu ​​Plahotniuc. El a manipulat-o datorită unui dosar penal privind achiziționarea de camere chinezești pentru Bacalaureat în valoare de 7 milioane de lei (30 mai 2013). De asemenea, el l-a controlat și pe Leancă (cazul cu privire la numerele diplomatice, 30 mai 2013) și Gaburici (cazul cu privire la diploma falsă).

Așa au furat și miliardul, BEM-ul, aeroportul. Iar Sandu este un participant activ la comiterea acestor infracțiuni.

Apropo, dosarul penal cu privire la camerele de supraveghere a fost închis în decembrie 2015. Adică, după finalizarea tuturor furturilor majore! Acum el a ajutat-o să devină președinte. Și asta nu pur și simplu, credeți-mă!

Plahotniuc se întoarce la putere împreună cu întreaga sa hoardă de procurori, miniștri, deputați! Participanții la furtul miliardului își bat joc de cetățeni, promovînd un basm despre un anumit kuliok pe care Dodon nu l-a luat, dar care s-a dovedit a fi mai serios decît unele crime, atacuri raideri, arestarea oponenților, concesionarea aeroportului și 40% din teritoriul țării, furtul miliardului, privatizarea tuturor întreprinderilor și obiectivelor strategice pentru bănuți!

Soarta țării va fi decisă la alegerile parlamentare anticipate. Vă rog, cîntăriți toate avantajele și dezavantajele și faceți alegerea corectă …

Foarte curînd, mulți cetățeni își vor da seama că au fost păcăliți! Dar poate fi prea tîrziu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă