PSRM

08 octombrie 2020

Bogdan Țîrdea a atras atenția comunității spre campaniile electorale ale lui Renato Usatîi și a Maiei Sandu

Politologul Bogdan Țîrdea a atras atenția comunității spre campaniile electorale ale liderului PAS Maia Sandu și „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care au intrat în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale.

„Fiți atenți la Usatîi și Sandu.

  1. Au site-uri aproape identice.
  2. Au aceiași consultanți români care au lucrat și pentru Plahotniuc. Sunt conduși de Andrei Stoicu, un consultant apropiat lui Plahotniuc, care l-a ajutat să-l distrugă pe Filat.
  3. Au aceleași mesaje și promisiuni: culiokul, jos Dodon! Sandu practică peste tot gestul lui Usatîi – 2 degete în sus …
  4. Același posturi de televiziune îi promovează pe Usatîi și Sandu-TV 8, Jurnal, PROTV.
  5. Fac declarații comune – împotriva deschiderii secțiilor de votare în Rusia.
  6. Se apără reciproc: Usatîi spune peste tot că Sandu este cinstită. Însă Sandu și oamenii ei spun că Dodon a provocat problemele lui Usatîi în Rusia.
  7. Ambii atacă simultan pe Filat și pe Năstase. Urmăriți interviul cu Igor Popa, avocatul lui Plahotniuc, de la TV8 și Jurnal.
  8. Ambii amenință cu proteste post-electorale.
  9. Ambii au fost văzuți anterior colaborînd cu Plahotniuc. Și astăzi joacă împreună cu el.
  10. Și ultimul lucru. Toată lumea cunoaște despre escrocheriile lui Plahotniuc: Laundromatul, BEM, furtul miliardului, concesionarea aeroportului.

Iată spuneți vă rog, ce legătură au Sandu și Usatîi cu asta? De ce sunt împreună?”, – a scris Bogdan Țîrdea pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă