PSRM

06 noiembrie 2020

Bogdan Țîrdea: Noi îndemnăm la protejarea dreptului de a avea o familie, copii, mamă și tată, generații

Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea a vorbit în apărarea familiei tradiționale și a valorilor familiei tradiționale:

Eu cred că nu voi surprinde pe nimeni dacă exprim un gînd obișnuit.

Pentru fiecare persoană, cel mai important lucru este Familia. Ne naștem într-o familie, ne petrecem copilăria în brațele mamelor noastre, ne creăm propriile familii. Și plecăm pe ultima noastră cale, auzind acolo strigătul copiilor și nepoților noștri.

Așa e construită lumea, încît omul dorește să vadă el însuși sensul vieții sale, continuarea generației sale. Și adesea copiii, nepoții, frații și surorile sunt continuarea și reflectarea noastră în lumea din jurul nostru.

Astfel ei ne oferă pace, mîndrie, speranță. Ceea ce noi înșine nu am realizat, ei încearcă să realizeze. Și credem în aceasta, luptăm și cerem acest lucru de la ei!

Generațiile, numele, profesiile, cunoștințele – s-au transmis de la bunic la nepot, de la tată la fiu, de la mamă la fiică timp de mii de ani!

În cele mai dificile momente ale vieții, familia noastră este întotdeauna alături de noi.

Toate religiile lumii au scandat dragostea dintre un bărbat și o femeie, a unei familii formate dintre un bărbat și o femeie! Ne adresăm lui Dumnezeu cu cuvintele Tatăl nostru! Ne adresăm Maicii Domnului ca mamei noastre.

Dar astăzi, globaliștii și liberalii din întreaga lume au declarat război familiei tradiționale, bărbatului și femeii și respectului pentru persoanele în etate.

Ni se impune că nu există mamă și tată, dar există părintele 1 și părintele 2.

Ni se impun căsătorii între persoane de același sex care nu pot avea urmași.

Ei ne explică faptul că un bărbat se poate considera femeie și invers. Și atunci se poate considera din nou bărbat și din nou femeie și așa mai departe ad infinitum

Ni se declară că există el, ea și genul neutru, asexuali, intersexuali, bisexuali și zeci de indivizi exotici, ale căror drepturi trebuie să fie onorate, respectate și aproape că trebuie să facem plecăciuni în fața lor!

În SUA, Biden (curatorul M. Sandu) promovează în mod deschis dreptul copiilor de 8 ani la schimbarea sexului prin intervenție chirurgicală! Și există deja mii de cazuri de copii care, ca adulți, și-au dat seama că s-au schilodit! Dar nu vor putea niciodată să se întoarcă la sinele lor de odinioară!

Milioane de euro sunt pompate în Moldova pentru a distruge familia, a dezlănțui ura și războiul dintre bărbați și femei (feminism radical), între copii și părinți (justiția juvenilă și drepturile copiilor), între heterosexuali și hoarde de tot felul de personaje exotice (bisexuali, transgender) , travestiți, transsexuali, asexuali)!

Noi nu chemăm la luptă. Ci la protejarea dreptului de a avea o familie, copii, mamă și tată. Vă îndemnăm să păstrați dragostea unui bărbat pentru o femeie! Protejați atitudinea respectuoasă a unei femei, a unei surori și a unei mame față de bărbatul, fratele și fiul ei.

Așa a fost din timpuri străvechi, pe aceasta s-a bazat și a supraviețuit rasa umană. Îndemnăm să păstrăm generațiile, națiunea, țara!

Și acestea nu sunt cuvinte spuse în vînt. Priviți acest videoclip!

Sandu propune în mod deschis introducerea cursurilor despre drepturile LGBT, educația sexuală în școli…

Faceți concluzii și alegerea corectă. Mîine va fi tîrziu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă