PSRM

12 octombrie 2020

Bogdan Țîrdea: Fiecare cetățean trebuie să înțeleagă: pentru ce votează? La urma urmei, consecințele pot fi ireversibile

⚠️În curînd vor avea loc alegerile prezidențiale. Și fiecare cetățean trebuie să înțeleagă: pentru ce votează? La urma urmei, consecințele pot fi ireversibile. Iar 10 ani de tiranie a oligarhilor, umilirea moldovenilor și vorbitorilor de limbă rusă – este o confirmare!

⚠️Năstase, D. Chirtoacă, O. Țîcu pledează deschis pentru unirea cu România, considerînd aceasta singura modalitate de a intra în Uniunea Europeană.

⚠️Sandu a afirmat în repetate rînduri că în cazul unui referendum, ea va vota pentru lichidarea propriei țări. În cadrul unei emisiuni a unui post de televiziune, Maia Grigorievna s-a lăudat că a fost singurul cetățean român care a primit atît de multe voturi la alegerile prezidențiale din 2016.

⚠️De fapt, aceasta (spre deosebire de Filat și PLDM din 2009-2015) a trecut de la o agendă pur europeană la agenda euro-unionismului.

⚠️Acești domni fac tot posibilul pentru a bloca unirea țării, luptă împotriva dreptului transnistrenilor de a participa la alegeri, împotriva limbii ruse, a istoriei Moldovei, a limbii moldovenești, a steagului lui Ștefan cel Mare.

⚠️Poziția lui Usatîi nu este încă foarte clară. Recent, a anunțat că el și Sandu au obiective comune.

⚠️Dar obiectivele Maiei Sandu sunt foarte clar definite: Unirea, parade LGBT, vînzarea terenurilor către străini. Doar ea, a susținut deschis Cartea albă a investitorilor, unde vânzarea de terenuri este mesajul cheie!

⚠️De fapt, I. Dodon este singurul candidat care a conturat în mod clar ideea independenței moldovenești, pledează pentru unire a țării, atribuirea limbei ruse statutul de limbă de comunicare interetnică.

⚠️De asemenea, el se declară pentru istoria Moldovei, limba moldovenească, identitatea moldovenească.

⚠️Anume Igor Nicolaevici a reînviat steagul lui Ștefan, Ordinul Voievodului Bogdan, a anunțat ideea declarării zilei de 2 februarie drept sărbătoare a statalității moldovenești, adoptarea la nivel legislativ a steagului istoric al Moldovei – un steag roșu cu cap de bivol.

⚠️Amintesc: 2 februarie 1365 este considerată ziua în care Principatul Moldovei și-a cîștigat independența față de Ungaria, devenind un stat suveran.

⚠️În acest sens, voi adresa niște întrebări logice:

❓„Domnilor, cum veți fi președintele unei țări pe care nu o recunoașteți?

❓Cum puteți guverna țara pe care doriți să o lichidați?

❓De ce le cereți moldovenilor să voteze dacă credeți că nu există astfel de oameni?

❓De ce aveți îndrăzneala de a lua bani din bugetul țării, pe care îl considerați o neînțelegere?”.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă