PSRM

27 noiembrie 2020

Bogdan Țîrdea: Principala sarcină a M. Sandu este de a slăbi vigilența Rusiei

Comentariul politologului Bogdan Țîrdea

Rețeaua Soros promovează activ imaginea M. Sandu în străinătate. Milioane de dolari sunt cheltuiți pentru asta.

În Occident, acestea sunt Euronews, Deutsche Welle, Bloomberg.

Precum și “Украинская Правда”, “Дмитрий Гордон”.

În Rusia – “Взгляд”, “РБК”, “Центр Карнеги”, “Дождь”, “Коммерсант” (Soloviev a desfășurat emisiuni la TV 8 cu Natalia Morari) și alte mass-media liberale, primind granturi, inclusiv de la Departamentul de Stat și rețeaua Soros.

Sandu vorbește presei occidentale despre retragerea trupelor rusești, că Crimeea este ucraineană, că o abordare ușoară a Transnistriei a dus la rezultate negative și Ucraina trebuie să țină cont de acest lucru în Donbass, că obiectivul principal este integrarea europeană, că Statele Unite trebuie să ajute Moldova, că mass-media rusă domină în spațiul media și trebuie să se facă ceva în acest sens.

În Rusia, sunt promovate mesaje despre o politică externă echilibrată, protecția drepturilor minorităților, necesitatea soluționării problemelor migranților, exporturilor etc.

Acum sarcina M. Sandu este de a atenua duritatea discursurilor ei în mass-media occidentală, de a calma și de a adormi Kremlinul și electoratul vorbitor de limbă rusă din Moldova. Toate cu un singur scop – accelerarea dez-suveranității țării, consolidarea influenței Statelor Unite asupra forțelor de securitate, curățarea întregului domeniu media, trecerea la standardele NATO cît mai curînd posibil, consolidarea românizării și controlul Bucureștiului asupra agențiilor și ministerelor cheie.

Cu alte cuvinte, sarcina M. Sandu este de a consolida integrarea cu România, cu NATO și UE. Scopul final este Transnistria. Regiunea este deja învăluită de ONG-urile și mass-media Soros. Și sunt zeci.

Aceste ONG-uri și mass-media ale lui Soros au încolăcit complet Moldova. Agenda este sub controlul lor deplin. Sute de mii de cetățeni sunt legați mental și psihologic de rețea. Acum este necesară curățarea presei ruse rămase și țara va fi complet în buzunarul Washingtonului și al Bucureștiului.

Prin urmare, sarcina principală a M. Sandu este de a slăbi vigilența Rusiei și a vorbitorilor de rusă. Pentru ca vorbitorii de limba rusă să fie pompați în continuare cu otravă și ură împotriva lui Igor Dodon!

Și cel mai important – toate infracțiunile, jafurile și schemele lui Plahotniuc (și a M. Sandui însuși) să fie puse pe spatele lui Dodon. Și rețeaua Soros face față cu succes acestui lucru…

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă