PSRM

25 mai 2022

Bogdan Țîrdea: Arestarea lui Dodon este un cadou pentru Maia Sandu

Este pentru prima dată în istoria R.Moldova, când un ex-președinte este arestat, iar pretextul este unul inventat. Declarația a fost făcută de către deputatul socialist Bogdan Țîrdea, în timpul protestului din fața Parlamentului. Țîrdea susține că astfel Maia Sandu a dorit să își facă un cadou, de ziua ei de naștere.

„Când Dodon a numit-o în funcția de premier, Maia Sandu s-a pus în genunchi în fața lui, atunci Dodon era bun, iar acum a devenit rău? De ce este acuzat? De scheme? Să îmi explicați și mie, ce scheme sunt astea, când gazul costa 4 lei, iar acum va fi 24 lei, benzina era 15 lei, iar azi e 30 lei. Energia electrică s-a scumpit de la 1,5 lei până la 3 lei. Când erau scheme? Când oamenii trăiau mai bine?”, se întreabă Țîrdea.

Membrii și simpatizanții PSRM continuă protestele împotriva ilegalităților și a dosarelor fabricate la comandă. În această dimineață, manifestanții s-au adunat în fața Parlamentului, unde scandează Rușine! Jos Guvernul PAS! Moldova! Protestatarii cer eliberarea lui Igor Dodon și încetarea dosarelor fabricate la comandă pe membrii PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă