PSRM

28 mai 2021

Blocul Socialiștilor și Comuniștilor optează pentru o campanie electorală fără minciuni: Vom opera mai puțin cu argumente false

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va face o campanie electorală calitativă și curată, fără argumente false și știri contrafăcute, așa cum operează oponenții politici de pe dreapta eșichierului politic. Asigurarea vine din partea liderului fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță și se conține într-un interviu acordat de acesta postului de radio Europa Liberă.

„Ne vom axa pe soluții concrete și vom opera mai puțin cu argumente false contra candidaților noștri. Ne obligăm să facem o campanie electorală bună, calitativă, curată și frumoasă”, a declarat Corneliu Furculiță.

Declarația fruntașului socialist vine la doar o zi după ce șeful statului, Maia Sandu, lider neformal al Partidului Acțiune și Solidaritate, a lansat o informație neprobată la un post privat de televiziune, despre o pretinsă filare a familiei sale de către MAI. Ulterior, PSRM a sesizat SIS, Procuratura Generală și SPPS să investigheze această presupusă filare și au solicitat organelor abilitate să stabilească cine, când și care din membrii familiei lui Sandu sunt supuși riscului.