PSRM

20 aprilie 2022

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor se dezice de premiul de Paște, acordat deputaților, iar banii îi vor oferi nevoiașilor

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor se disociază categoric de premiul de 800 de lei, oferit parlamentarilor cu ocazia sărbătorilor de Paște. Mai mult, fracțiunea BCS a decis ca banii să fie distribuiți persoanelor nevoiașe, sub forma unor coșuri alimentare.

„Astfel, cel puțin câțiva oameni, care așteaptă ajutor din partea statului, vor avea o masă de sărbătoare cu bucatele necesare”, a scris membrul Comitetului Executiv al PSRM, deputatul socialist Adela Răileanu, pe pagina sa de socializare.

„Noi, socialiștii, cât am fost la guvernare, din tot greul care era în țară, am găsit să oferim câte 1000 de lei pensionarilor, atât de Sfintele sărbători de Paște, cât și la sărbătorile de iarnă. Am insistat să fie păstrată această tradiție, mai ales în contextul scumpirilor și vremurilor grele în care au ajuns oamenii acestei țării. Cele 1000 de lei ar fi fost un sprijin important pentru pensionari, ca să aibă puținul necesar pe masa de Paști. Însă cu toții am văzut cum guvernarea a întors spatele celor mai necăjiți dintre noi. Elitele puterii au preferat să spună că cei 1000 de lei sunt “pomeni”, iar Guvernul nu împarte pomeni de sărbători. Dar iată că cei din PAS, au decis să le ofere deputaților un premiu de 800 de lei cu ocazia sărbătorilor Pascale. Vedem că cei din fruntea țării, au devenit brusc milostivi, când a venit vorba să-și împartă lor pomeni. Este o bătaie de joc față de oamenii acestei țări, care nu doar că sunt impuși zilnic, să plătească așa-numitul preț al ”independenței și libertății energetice”, dar mai sunt și umiliți în cel mai ticălos mod”, a mai scris Adela Răileanu.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă