PSRM

17 august 2023

BCS despre ședința extraordinară a Parlamentului: este exclusiv agenda de partid a PAS. Se pregătesc pentru alegerile locale

Deputații fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au anunțat că boicotează ședința de astăzi a Parlamentului în semn de protest față de ignorarea inițiativelor și propunerilor opoziției de către majoritatea parlamentară PAS.

„Este absolut neclar de ce majoritatea PAS a convocat o ședință extraordinară a Legislativului. Pe ordinea de zi nu există nici un proiect de lege urgent. În plus, PAS continuă să calce pe aceeași greblă și ignoră din nou toate inițiativele opoziției. Niciuna dintre propunerile noastre nu a fost inclusă pe ordinea de zi a plenului. Nu le pasă deloc ce se întâmplă în țară”, a spus deputatul BCS, ex–președintele țării, Vladimir Voronin.

Voronin a menționat că singurul lucru care îngrijorează cu adevărat PAS sunt viitoarele alegeri locale.

Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, a declarat că astăzi opoziția a propus o serie de inițiative importante și niciuna dintre acestea nu a fost susținută de PAS.

„Nu am văzut niciun motiv pentru a convoca o ședință extraordinară a Parlamentului Republicii Moldova. Aceasta este exclusiv agenda Partidului PAS. Se pregătesc pentru alegerile locale”, a spus Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă