PSRM

11 iunie 2019

Batrîncea: Filip amenință cu dosare penale primarii și consilierii care susțin noua guvernare

În pofida faptului că avem un guvern nou și o majoritate parlamentară legitimă, fostul guvern condus de Pavel Filip, nu cedează și nu permite noului cabinet de miniștri să-și înceapă activitatea și să implementeze programul său, adoptat în unanimitate de către deputați. Despre aceasta a declarat președintele fracțiunii PSRM, Vlad Batrîncea, în cadrul ședinței parlamentului.

Socialistul a menționat, că potrivit informației pe care o deține, după ce reprezentanții autorităților publice locale din întreaga țară au făcut declarații întru susținerea și recunoașterea noii guvernări, așa cum a făcut întreaga lume civilizată, Pavel Filip a convocat astăzi la guvern, la ora 16.00, acești primari și consilieri. În acest sens, Batrîncea a venit cu un apel către Pavel Filip.

“Domnule Filip, noi avem un guvern nou și o nouă majoritate parlamentară. Vă rugăm să vă conformați și să nu convocați administrația publică locală, nu intimidați oamenii, nu amenințați primarii și consilierii. Procedînd în acest mod, doar complicați situația și viitorul personal. Oamenii au dreptul la propria poziție și nu aveți de ce să-i chemați la guvern și să-i amenințați cu dosare penale. Nu aveți dreptul să procedați astfel”, a afirmat Batrîncea, solicitînd comunității internaționale să remarce acest lucru.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă