PSRM

05 octombrie 2017

Batraîncea – Ghimpu: Când stați în fotolii calde și primiți ”otcaturi”, uitați de „unire”

Deputatul Partidului Socialiștilor l-a pus la punct pe Președintele Partidului Liberal, care a reamintit din nou la ședința parlamentară despre unirea cu România, informează ”Aif.md”.

În special, Ghimpu a spus că cetățenii vor avea salarii și pensii mai mari atunci când va avea loc unirea cu țara vecină.

De ce vă amintiți de „Unire” și de România, când pentru o lună treceți în opoziție? Când stați în fotolii calde și primiți ”otcaturi”, când cineva vă aduce ceva în valize, atunci totul este bine. Dar, imediat ce treceți în opoziție vă aduceți aminte de „unire” și de „România”. Cred că susținătorii unirii cu România au înțeles de mult că tot ceea ce spuneți este o minciună și că parazitați asupra celor câteva procente care doresc unirea „, a spus Batrîncea.

De asemenea, alesul poporului a demascat minciunile liderului Partidului Liberal privind problema salariilor. În special, Mihai Ghimpu a declarat recent că a cerut o majorare cu 50% a salariilor pentru bugetari și aproape că a obținut adoptarea acestei decizii de către majoritatea parlamentară. De fapt, liberalii nu au înregistrat nici un proiect pe această temă și, în plus, nu au susținut inițiativele corespunzătoare ale socialiștilor, a subliniat deputatul.

Gândiți-vă că este ultima legislatură a Partidului Liberal în Parlamentul Republicii Moldova și încetați să mai mințiți cetățenii, a adăugat Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă