PSRM

09 decembrie 2016

Andrei Neguța a participat la lucrările Comisiei APCE

La data de 8 și 9 decembrie Andrei Neguța, vicepreședintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlamentul Republicii Moldova s-a aflat într-o vizită de lucru  la Paris. Deputatul a participat la lucrările Comisiei pentru cultură, știință, educație și media a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). În cadrul lucrărilor, comisia a examinat 19 chestiuni importante pentru Europa.

Andrei Neguța a expus punctul de vedere al fracțiunii și al său personal în cadrul examinării subiectelor: Muzeul European al mass-media, Atacurile contra jurnaliștilor și libertății mass-media, Controlul parlamentar al corupției, Metodele de activitate, prioritățile și planificarea lucrului Comisiei pentru anul 2017 și altele.

În timpul lucrărilor Comisiei, deputatul A. Neguța a avut discuții productive referitor la relațiile dintre parlamente și parlamentari cu Jacques Legendre (Franța), Gulsun Bilgehan (Turcia), Stefan Schennach (Austria), Adele Gambaro (Italia).

Vicepreședintele fracțiunii a avut o întîlnire la Ambasada Republicii Moldova în Republica Franceză cu Ambasadorul Lilian Moraru. Ambasadorul Andrei Neguța a informat interlocutorul despre lucrările Comisiei APCE și despre situația din Republica Moldova după alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă